Meditatie

Mindfulness Arnhem

Mindfulness trainingen in Arnhem door Sesara

Ben je opzoek naar een Mindfulness training in de omgeving van Arnhem? Dan hebben wij goed nieuws!

MBSR Trainingen – Sesara

Vanaf 1 September gaat Sesara van start in Arnhem met het geven van de welbekende MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) trainingen.
De sessies worden verzorgd door Raymond Wiggers in het bedrijfspand van Poli-Zuid te Arnhem.
Alle trainingen zijn zowel individueel als in groepsverband te volgen en het is mogelijk dat deze vergoed worden door de zorgverzekeraar. (informeer hiervoor bij je eigen zorgverzekeraar)

Wie is Sesara?

Raymond Wiggers heeft ruime ervaring met meditatie en is opgeleid tot mindfulness trainer (VMBN), schuldhulpverlener en budget coach. Zijn jarenlange kennis en ervaring op beide vlakken heeft hij nu gebundeld. Hij helpt mensen met mentale spanningen en financiële spanningen. Zijn visie is dat financiële spanningen alleen kunnen worden opgelost wanneer er ook wat aan de stress gedaan wordt. Het gaat om; ‘’de totale balans, mentaal en financieel.’’

Wat is een MBSR Training?

Heb je last van spanningen of stress? Heb je financiële spanningen? Dan kan de MBSR Training van Sesara je op beide vlakken helpen. Stress kent vele gezichten. Stress van het werk maar ook financiële stress. De MBSR training is een 8-weeks programma waarbij je, met behulp van mindfulness oefeningen, getraind wordt in het omgaan met stress en spanningen. Deelnemers ervaren na het volgen van de mindfulness trainingen veel meer rust en voelen zich beter in balans. Doordat de rust en balans terugkeert ben je beter in staat je problemen aan te pakken. De training is ook geschikt voor mensen met chronische pijnen, stress en burn-out klachten.

Schrijf je in voor een Mindfulness Training bij Sesara