Retour aanmelden

Herroepingsrecht

30 Dagen bedenktijd

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.  Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via support@freshlymind.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering verzegelde producten

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.

Lees onze algemene voorwaarden

Retour Adres

Retouren kunnen gericht worden aan:

FreshlyMind
Eekwal 53
6871LT, Renkum